Sider

18. juni 2010

Bionic Woman

Som ventet etter tirsdagens nesten 40min med løping, så fikk jeg dagen-der-på anger i går. Begge knærne var hovne, og da jeg også var tom for Voltaren, betød det mye ubehag. Etter 90 minutter i et altfor varmt Yoga rom, med en kranglete kropp, var motet på bunnen. Det gjorde ikke saken lettere at det var problematisk å gå normalt.
Heldigvis så hadde jeg time hos fysioterapeuten, og han visste råd. Knærne fikk behandling med varme, elektroder, massasje og is. Og i tillegg til innsålene jeg hatt fått før, anbefalte han meg å bruke ”kneestraps” også i det daglige. Da var jeg ferdig etter 1 ½ time, var jeg i mye bedre form.

Etter FT, gikk turen til akupunktør i China Town, der jeg fikk introduksjon i diverse kinesisk ”medisin”. Først en time med akupunktur; bena ble ’bestukket’ med diverse nåler, derav nålene i knærne med elektroder. Videre fikk korstrygg og bakside av knær samme behandling (med elektroder i korsrygg). Etterpå ble ryggen behandlet med vakum-kopper, så kroppsmassasje, og tilslutt ble knærne ble smurt-inn med kinesisk urtemixtur, (i tillegg fikk jeg resept på Voltaren). Til sammen to timers behandling, kostnad: $60 + tips. WOW, can you believe it?? Tror aldri det har vært vanskeligere å gi tips.

Du kan si jeg fikk min dose behandling i går, og en god ladning med elektrisitet. ;D Knærne er selvsagt veldig mye bedre etter gårsdagen, nå gjelder det å holde dem ved like!

Fysioterapeuten lo for øvrig godt, og kalte meg ”Bionic Woman” på bakgrunn av alt utstyret jeg nå er rustet med. (Det er visst en tv serie om en kvinne som ble ”bygget” opp igjen etter en ulykke, som gjorde henne til superheltinne og ”faster than a speeding car…”) ”Vel, det er vel ikke akkurat meg om dagen; fra å være den ’kjappeste’ i gata, er jeg nå den tregeste”, var min respons. ”When we are done with you, you are going to become a superhero...”, svarte han da…


Siden dette skulle være en positiv blogg om treningsglede og fungere som motivasjon for meg, og ikke være mitt skade- og frustrasjonforum, så tar jeg en pause fra bloggen.

Håper jeg snart kommer tilbake i beste ”Bionic Woman” form…;D


Until then…

6 kommentarer:

 1. Lykke til på veien Torhild! Eller skal jeg si: Break a leg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Charliemor, skulle sikkert ha tatt en pause før, men ville liksom ikke innrømme at det ble lenger-varig... God trening til deg fremover.

  SvarSlett
 3. God bedring! Ser frem til oppdateringer her igjen! Når kroppen har blitt 110% igjen! =)
  Det blir bra

  SvarSlett
 4. Hey!
  HAr det skjedd noe sist? Hvordan er kroppen om dagen?

  SvarSlett
 5. Hei Espen,

  Takk som spør.
  Jeg var bedre en stund, kunne løpe ca 8km ett par ganger i uken før det ble ordentlig vondt, og det så positivt ut. Gikk en lengre tur, og løp seks km i går, og nå er det tilbake der det startet. Så det ser ikke så veldig lovende ut fremover. Tror ærlig at det ikke blir Oslo maraton på meg, muligens halvmaraton dersom jeg er heldig... trist, men realiteten. Jeg var på MR i går, og NIMI i morgen, så da får jeg en ekstra "diagnose". Men tror nok det bare er kneskålene sånn som pt min i New York mener. Har mer info i morgen.
  Du løper og løper ser jeg.

  SvarSlett
 6. Jaja! Det kommer alltids et maraton da. Ingen krise det der :) Er ikke noe værre enn å melde seg på halvmaraton eller noe annet istedenfor!
  Det er mye lurere å gjøre det enn å få en superskade etter 42km.. Kanskje lurt også å ha en halvmaraton i boks før man tar hel :)

  Håper du blir frisk nok til å delta på noen distanse ivertfall. Du kan greit melde overgang fra HEL til HALV ved å maile de. Men det viktigste er at du kan finne en løsning så du får holdt på med det du digger vet du! Nemlig å løpe =)

  Si ifra når du hører noe fra NIMI da!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails