Sider

24. mai 2010

Treningsuken min

Da var mandagen her, og slik ser treningsuken ut for meg. Skal prøve å komme meg på Yoga 4 ganger, kjenner at kroppen har et stort behov, men må se om tiden rekker til. Ellers øker løpingen en del denne uken, og jeg håper at kropp og sjel er velvillig med.

10 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg er veldig nysgjerrig på hvilken sluttid du har tenkt å løpe på under Oslo Maraton?

  Har du løpt halvmaraton konkurranser tidligere?
  Grunnen for at jeg lurer er fordi du løper langturene dine veldig raskt ser jeg.

  SvarSlett
 2. Du er jo helt crazy ...and I like it :) Så flott at du har satt deg et mål og jobber mot det. Jeg vil gjerne bli mer disiplinert og komme i bedre form -men jeg gidder ikke!
  Håper du koser deg i NY, når kommer du hjem?

  Klem Camilla

  SvarSlett
 3. Hei Espen, morsomt at du skulle stille det spørsmålet, har tenkt mye på det de siste dagene, og jeg tenkte å blogge om det i dag eller i morgen.

  Jeg har aldri løpt noen løp før, jeg har kun løpt fordi jeg elsker å løpe... men etter å ha sett på bloggen din, så ser jeg at jeg har gått glipp av noe. Imponerende meritter du har, og tider..

  Jeg har som ønske mål (eller visjon) å løpe på 3,30, men er igrunn fornlyd så lenge jeg holder meg under fire timer, jeg vet jo ikke hvordan kroppen reagerer når jeg løper så langt.

  Skal du løpe Oslo Maraton?

  SvarSlett
 4. Hei Camilla, lenge siden. Alt vel med deg? Ser jo på bloggen din at et vakkert hus kommer til liv snart!! (Kan jeg og få flytte inn?? ;D)

  Hehe, ja jeg er kanskje det, men må ha noen utfordringer, ellers så blir livet kjedelig. Hehe, du gidder ikke - jeg tipper du har nok å gjøre meg familie, barn, hund og hus... Det krever nok sin disiplin det og!

  Kommer en uke til Norge i Juni/Juli. Så i September.

  SvarSlett
 5. Hei!

  Ja, det er nok en slik tid du i teorien er god for, altså sub 3:30.

  Jeg kjenner flere kvinner som har pers på halvmara på rundt 1:38-1:39 og løp Mara på ca 3:30. Dette er kvinner som konkurrerer mye og trener mye løping.

  Den 22km turen din gikk jo fryktelig fort og man kan derfor nesten si at du bare på den løper en halvmara på de tidene der.Og under optimale forhold (race) ville du nok løpt fortere - var derfor jeg lurte på om du hadde en halvmaraton konkurranse å vise til.

  Men selvsagt - maraton er jo en litt spesiell distanse hvor mye kan rakne de siste 10km.

  Løper du alle turene dine i samme raske tempo?

  Anbefaler deg sterkt å kaste deg på en konkurranse i New York fra foreks RR (de som arrangerer NY MARATON) på en kortere distanse. Det finnes ganske nøyaktige kalkulatorer som "spår" din tid på Maraton utifra dette.


  Med en tid på 3:30 ville du i fjor blitt blandt de 20 beste kvinnene og blandt de 10 beste i klassen 23-34!

  SvarSlett
 6. og ja.. Jeg skal også løpe Oslo :)

  SvarSlett
 7. Espen:
  Takk for motivasjon og tips.
  Om du ser på blogginnlegget jeg akkurat postet, er det link til et nettsted der de beregner tider i forhold til hverandre.. og da stemmer mine tider med alle enheter - 8km, 10K, etc., men selvsagt vet jeg jo ikke om mine tider er korrekte i og med at jeg bruker Nike+ som måler. Og være blant de 20 beste kvinnene dog hadde jo vært fantastisk... Da har jeg noe å jobbe i mot ☺!
  Hva er ditt mål?

  SvarSlett
 8. Sant. Men du har jo løpt litt mølle også så du får en indikasjon. Jeg løper aldri langturer så fort som deg, men jeg løper en del halvmaraton konkurranser da og da får jeg jo "hurtig" turer av det da.

  Jeg skal løpe Stockholm Maraton om 2 uker (hvis det ikke er for varmt) så løper jeg Oslo i September.

  Ambisjonene vet jeg ikke helt enda når det gjelder Oslo, spørs litt på resultatet på halvmaraton 2 uker tidligere og hva vekta viser.

  Men jeg håper ivertfall at jeg klarer ned 3:05-3:10 enten i stockhom eller Oslo.. Pers er 3:19 fra oslo i fjor.
  Men først skal det løpes da så vi får ta oppsummeringen etterpå.

  Jeg følger ikke noe program, men jeg prøver å få inn mye rolige langturer. Det hjalp meg veldig på mitt andre maraton og derfor har jeg fortsatt med det.

  Sikkert lurt å følge program da, ser de fleste gjør jo det - men jeg har ikke orket det.

  Du har løpt en del år ettersom jeg har skjønt så kroppen din ser jo ut til å tåle mye mengde, så tror du vil være godt rustet i september. Blir moro å se hva resultatet blir!

  SvarSlett
 9. 3:19 er jo en veldig god tid, og uten treningsprogram er det jo glimrende! Jeg føler nå i grunn det er litt slitsomt å følge et treningsprogram, det tar noe av 'gleden' bort fra treningen. Og utover sommeren med 35 grader kan det bli ganske tøft å løpe langt. Håper det ikke blir for varmt, når du skal løpe i Stockholm, du må ha masse lykke til!

  SvarSlett
 10. Takk!
  Det er faktisk akkurat derfor jeg ikke gidder program heller fordi jeg løper mest fordi jeg elsker det. Da har jeg egentlig lyst til å løpe mest mulig og når det passer meg. Skal jo være lystbetont. Men jeg trener intervaller og slikt også nå da bare for variasjonen, men jeg bestemmer selv når jeg vil kjøre de. Det jeg løper mest er turer på ca 20km - helst i rolig komforttempo :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails