Sider

30. mai 2010

Søndag med stor S - igjen...

Dagen der på – igjen. Selv om jeg var særdeles forsiktig med alkohol inntak i går – igjen (vet jeg er en festbrems), så hjelper det ikke på formen å spasere forsiktig inn døren etter lysets fremspring! Blir en rolig søndag. Nå håper jeg det er en stund til noen andre fyller år… ;)
Dagens joggetur (blir nok et rolig tempo i dag), får vente til hodet har våknet litt, så får jeg gripe det lille som er igjen av dagen først. Yoga som var planlagt både lørdag og søndag fikk vike for gårsdagens festiviteter… Jeg lever i en evig trade-off diskusjon mellom hva som er godt for kroppen, hva som er godt for moralen, og hvor grensen går mellom moro og for seriøs. Prøver fortsatt å finne den gyldnemiddelvei der alle parter blir fornøyd.

Gårsdagens løpetur gikk greit, var mindre stiv i bena enn jeg hadde fryktet, men tok det allikevel med ro. Bena var sjefen, og jeg hang bare på.
Har lastet ned noen nye sanger – litt små harry’e kanskje – som er utrolig gode energivekkere. Hjalp godt til i går.


I morgen er det Memorial Day, så det betyr fri – skal bli godt. (Trenger jo en ekstra fridag til min normale 3 dagers helg ;D hehe…)

Gårsdagens løp:
Km: 8,24
Tid: 38’59”
Powersong: ATB –”Ecstasy”
Følte meg: Helt ok.

4 kommentarer:

 1. Jeg gjor det motsatte - hadde min første hvite helg på lenge. Utrolig digg å ikke være redusert - det blir slettes ikke den siste.

  Jeg har også fri i morgen, vel - løpefri ivertfall. Blir bare to økter neste uke.. Kommer til å gå på veggen :)

  Løper du hver dag eller?

  SvarSlett
 2. Hvite helger er utrolig fine, faktisk nyte søndagen!

  Hvorfor skal du ha løpefri? Forstår om du går på veggen da ja- forhåpentligvis kan du gjøre noen annen aktivitet?

  Etter treningsprogrammet løper jeg stortsett 6 dager i uken, før så løp jeg mer 7 enn 6. Men igrunn ganske godt med en fridag. Om jeg ikke husker feil, har jeg to fridager kommende uke - kan bli en utfordring ;)

  Når er Stockholm Maraton?

  SvarSlett
 3. Jeg har frem til nå ikke klart å løpe mer enn 5 dager i uka, men nå begynner beina å bli bedre så nå tror jeg kan komme meg opp på 6 jeg også.. Har bare trent i 2 år og da må man dessverre bygge opp mengden gradvis :)

  Stockholm er på Lørdag. Derfor blir det fri "annenhver" dag og sterk reduksjon av mengde for å bygge overskudd.

  Fri mandag, 14km+ tirsdag, fri onsdag, 5-6-7km torsdag i maratonfart og fri fredag. Race lørdag!

  Da skal i teorien beina være meget uthvilte og klare for race.

  Jeg har meldt meg på alt for mange race i år, og flere av de er race jeg ønsker å prestere og da blir det alltid slik amputerte uker med mye fri.. Men vi får se åssen det blir.

  Men hovedmåletet er Oslo denne sesongen - så stockholm blir bare en langtur på ferden, men hadde vært moro med ny PERS da !!

  SvarSlett
 4. Tenkte det var derfor du hadde såpass mye treningsfri. Så spennende det blir! Det blir helt sikkert verdt hviledagene!

  Nå det kommer til å løpe 6 dager i uken, så kommer det jo an på hvor langt du løper. Jeg løp 8km 6-7 dager i uken lenge, før jeg begynte å løpe lenger. På slutten før jeg begynte på treningsprogrammet, løp jeg i gjennomsnitt 12km per dag, med det er jo veldig annerledes når du er oppe i 20+, det har jeg aldri vært! Det er nok forskjellen. For øvrig kjente jeg det godt i bena selv da, tror bena trenger en fridag i uken.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails